Valentine Rodríguez

18.05.2015 18:06

HRÁČ: Rosie

JMÉNO: Valentine Rodríguez

DATUM NAROZENÍ: 20.5.1998

VĚK: 17 let

DŮM: číslo 17

VZHLED POSTAVY: Val je na svůj věk poměrně malého vzrůstu s pár ženskými křivkami. Kůži má poměrně tmavší než většina místních, jelikož předci z otcovy strany pocházejí ze Španělska, ovšem její matka je narozená zde v San Franciscu. Ze všeho nejdříve si na Val všimnete jejich dlouhých a hustých vlasů havraní barvy, které má od přírody vlnité. Na svět se dívá čokoládově zbarvenými duhovkami, zasazenými do důlků, úměrně a dokonale přesně vzdálených od sebe, jež jsou ohraničeny armádou dlouhých tmavých řas a nad nimi tmavým obočím. Nos má poměrně širší, ovšem veškerou pozornost upoutají její narůžovělé plné rty, které jsou neustále zkřivené do spokojeného úšklebku. Jelikož se díky své matce, která pracuje jako módní návrhářka řadí mezi bohatou vrstvu, obléká se velmi výstředně, přesto svým způsobem slušně, což se od ní nějak tak automaticky čeká.

POVAHA POSTAVY:  Na první pohled působí jako křehká a citlivá dívka z vážené a bohaté rodiny, ovšem kdyby jste měli vybrat tři slova, která by jí co nejlépe měla charakterizovat, byla by to drzost, odhodlanost a nebojácnost. Ke svému okolí se chová poněkud arogantně, nebo povýšeně, což se jí daří pekelně dobře. Uvnitř je to velmi silné a vyrovnané děvče, které naprosto ví co chce a co od života čeká. Je tvrdohlavá, a když si něco vezme do hlavy, opravdu jí to nikdo nevymluví ať se snaží sebevíc. Většinu času tráví se svými přáteli, kteří samozřejmě také pochází z bohaté vrstvy. Umí si naplno užívat života, na druhou stranu umí být také velmi vážné a výbušné děvče, které se moc rádo mstí. Ke svým blízkým se však dokáže chovat velmi mile, avšak někdy se může jednat o pouhou přetvářku, v kterých skutečně dobře vyniká.

HISTORIE: Valentine Rodríguez se narodila jako jedináček svobodné matce, která už tehdy byla známou módní návrhářkou. Svého otce něměla nikdy šanci poznat, jelikož krátce před porodem se s její matkou rozvedl a odstěhoval se zpátky do Španělska, z kama také pocházel. Dětsví měla radostné, přesto byla svým způsobem opuštěná, protože se o ní celé dny starala její chůva, na kterou ráda vzpomíná, jelikož s ní prožila pěknou řádku věcí a také jí toho spoustu narozdíl od její matky, která měla stále na práci vymýšlet nové a nové kolekce, naučila. Do svých patnácti let byla vyučována doma svým soukromým učitelem, takže skoro neměla ani šanci si najít nějaké přátele. Nástupem na střední školu se téměř vše změnilo, našla si pár dobrých přátel a s popularitou na tom taky nebyla nijak špatně, ovšem za to může děkovat své matce. Učila se opravdu výborně a dala se považovat za jednu z nejlepších studentek z jejího ročníku. Na škole je jednou z redaktorek Školních novin, kde řeší různé informace, události nebo jiné akce školy.

ZAJÍMAVOST: Na zadní části krku má vytetovaného motýla. Po rozchodu s jejím přítelem chtěla udělat něco rebelského. Hrozně ráda nosí klobouky nebo květinové věnce na hlavě. 

Zpět

Kontakt

Welcome in San Francisco RPG

 

HLÁSENIE

 

KAŽDÝ JE POVINNÝ ZAPÍSAŤ SA NA JEDEN PREDMET! Predmety na ktoré sa môžete zapísať: Angličtina, Informatika, Varenie, Psychológia, Matematika, Chémia, Nemčina, Telesná výchova