Torra Grayn

23.05.2015 21:25

HRÁČ: torra 

JMÉNO: Torra Grayn

DATUM NAROZENÍ: 12.3.2000

VĚK: 15 let

DŮM: číslo 19

VZHLED POSTAVY: Torrini rodiče milovali Španělsko a jeho styl, proto dostala Torra španělské jméno a taky přívěšek v podobě silného býka z torreadoru. Torra nemá nijak zvláštní styl, občas nosí oblečení podobající se swagu.

POVAHA POSTAVY: Torra je prudká. Výbušná. Snadno se rozčílí a je pro ni (a pro její okolí) důležité, aby její kamarádi dokázali její povahu zvládnout. Na druhou stranu je i silná a mrštná. Nějaký čas dělala gymnastiku. Nesnáší ale házení. Má lehce zkříženou lateralitu, takže i když je pravák, háže a kope levou. Zato má bezvadný orientační smysl. Je těžké ji přesvědčit svým chováním, aby vás považovala za přítele, alejakmile pro ni něco znamenáte, skočila by za vás do ohně. Má prostě svůj styl a své názory, které jí jen tak někdo nevyvrátí.

HISTORIE: Narodila se v New Yorku, kde bydlela s rodinou do svých deseti let. Poté se přestěhovali do San Francisca. Její rodiče Sam a Elleanora Graynovi milují Španělský styl, ve kterém dívka tedy odmala vyrůstala. Proto ho i ona má ráda. 

 

Zpět

Kontakt

Welcome in San Francisco RPG

 

HLÁSENIE

 

KAŽDÝ JE POVINNÝ ZAPÍSAŤ SA NA JEDEN PREDMET! Predmety na ktoré sa môžete zapísať: Angličtina, Informatika, Varenie, Psychológia, Matematika, Chémia, Nemčina, Telesná výchova