Sophie E. Ch. Deverauxová

06.05.2015 14:08

HRÁČ: Faye

JMÉNO: Sophia Emma Charlotte Deverauxová

DATUM NAROZENÍ: 14.10.1989

VĚK: 25 let

DŮM: číslo 7

VZHLED POSTAVY: Sophia má zrzavé vlasy, je štíhlá. Ráda nosí jeany, tílka, kožené bundy. Ale vlastně nosí vesměs cokoliv. Na ruce nosí safírový snubní prsten od Liama Chapmana, který je momentálně v Kanadě za svou rodinou. Sophia je toho názoru, že přírodní krása je skvělá, ale trochu líčidla občas neuškodí.

POVAHA POSTAVY: Sophia je společenská a milá. Byla chvíli modelkou, proto má tak skvěle vytvarované tělo, ale chtíč po penězích jí nijak nestoupl do hlavy. Vždycky si přála být učitelkou na střední škole. Je totiž velmi mladá a tak se chce zdržovat mezi mladými lidmi a svou generací. Má spoustu volného času a tak se věnuje charitě. Na minulých školách, kde učila, se dost přátelila se studenty a všichni jí berou pohodově.

HISTORIE: Sophia se narodila v Bulharsku a taky tam vyrůstala. Když se stala ve svých 17 modelkou tak procestovala celý svět. Byla například v Brazílii, Kanadě, na Taiwanu, Indonésii, Austrálii, Itálii atd... Ve 22 vystudovala a stala se učitelkou. Nejdřív učila v jednom malém městečku v Arizoně a pak se, po zasnoubení, přestěhovala sem do SF a začala učit tady.

Zpět

Kontakt

Welcome in San Francisco RPG

 

HLÁSENIE

 

KAŽDÝ JE POVINNÝ ZAPÍSAŤ SA NA JEDEN PREDMET! Predmety na ktoré sa môžete zapísať: Angličtina, Informatika, Varenie, Psychológia, Matematika, Chémia, Nemčina, Telesná výchova