Katey Anabell Greenwood

11.05.2015 17:02

HRÁČ: LaDache

JMÉNOKatey Anabell Greenwood

DATUM NAROZENÍ: 12.05.1998

VĚK: 17 let

DŮM: dům 8

VZHLED POSTAVYKatey je drobná blonďatá dívka s hnědozelenýma očima. Obléká se podle nálady, nemá určitý styl. Na kotníku má vytetovanou holubici jako symbol volnosti a elegance a nad ní nápis "Life is too short, to wait."  Většinou jí můžete vidět bok po boku s její fenkou bílého ovčáka nebo štěnětem Italského corso psa. Nosí u sebe často fotoaparát, z krku nikdy nesundává řetízek po její matce. Vlasy nosí nejraději volně rozpuštěné, protože tak tvoří jemné vlny.

POVAHA POSTAVYKatey je složitá osobnost, ráda tráví čas s přáteli, ale špatně si je hledá. Ráda mluví s lidmi, ale přesto se schovává ve stínech. Umí se dobře přetvařovat, takže jen málokdo odhadne jak se zrovna cítí a jen málokdo se dostane pod její "Je mi vše jedno." masku. Dřív jí často označovali za podivínku. Miluje hudbu, ráda zpívá, hraje na klavír a především ráda hudbu poslouchá. Čte knihy, všeho druhu a sleduje nejrůznější filmy, seriály. Po večerech hraje videohry, ale to se snaží držet v tajnosti. Sází spíš na fakta a inteligenci než na krásný vzhled. To ovšem neznamená že chodí oblékaná jako strašák a zmalovaná jako klaun, právě naopak. Měla jen jeden vztah, který trval dva roky, byla to její první láska, ale ještě nezažila první sex.

HISTORIEKatey se narodila v Irsku, žila v na první pohled spokojené rodině. Milující matka a otec, dokonalá dcerka. Ale nikdo neviděl pod povrch, protože za obrazem rodinného ideálu se skrývalo několik let lží. Kdy otec odcházel místo do práce, za jinou ženou. A co bylo horší Katey o tom věděla a musela své matce lhát do očí. Vše prasklo když se u jejich dveří objevila mladá žena s chlapcem o pár měsíců mladším než byla Katey. Tím začali měsíce hádek, křiku a breku. Skončilo to dohodou, rodina zůstane pohromadě kvůli dobré pověsti. V tu dobu se začalo dařit po finanční stránce, otec se stal jedním z předních osob pomáhající Irskému průmyslovému vzrůstu. Ale otcovská láska naopak klesala, vztah otce a dcery se rozpadal a nakonec si nemohli přijít na oči. Katey tam zůstávala jen kvůli matce, která mezi tím vším onemocněla, i přes nejdražší léčby nakonec zemřela. Otec se po smrti jeho ženy přestěhoval k jeho "úletu" kde Katey nezůstala za žádnou cenu a tak si i přes protesty ostatních zařídila nový život v SF.

Zpět

Kontakt

Welcome in San Francisco RPG

 

HLÁSENIE

 

KAŽDÝ JE POVINNÝ ZAPÍSAŤ SA NA JEDEN PREDMET! Predmety na ktoré sa môžete zapísať: Angličtina, Informatika, Varenie, Psychológia, Matematika, Chémia, Nemčina, Telesná výchova