Jo Danville

17.05.2015 18:23

HRÁČ: Péťa

JMÉNO: Jo Danville

DATUM NAROZENÍ: 20.07.1978

VĚK: 36 let

DŮM: číslo 13

VZHLED POSTAVY: Jo na první pohled jako protivná ženská, ale když se usměje poznáte že je to další milá, citlivá žena. Používá make-up a dobře se obléká. Nosí dost často černé kalhoty a ráda nosí boty na podpatku. Nejraději nosí nějaké tričko a na to koženou bundu nebo kabát. Pořád má ruce v kapsách nebo v zadní kapse kalhot. Nosí řetízek s klíčem od své matky a dál ještě jeden, který ji dal Don (její manžel) než umřel.

POVAHA POSTAVY: Je to moc milá žena. Ráda se směje. Je milá a všechno dokud ji nelžete, pokud ji někdo zalže tak to opravdu není milá. Ke studentům se chová jako k vlastním dětem. Je k nim hodná, spravedlivá, vychází jim vstříc. Když někdo potřebuje pomoct nebo něco doučit může se obrátit na Jo.

HISTORIE: Před rokem ji mizera jménem Hank Mahoney zabil manžela, policistu, moc ho milovala, byl pro ní vším! Prošlo mu to, nemohli to nijak dokázat tak ho pustili. Ona to tak ale nenechala. Dala se k policii, jelikož byl její manžel policista učil ji střílet a brával ji sebou do práce - všichni ji znali, práci dostala snadno. Po roce toho grázla konečně dostala za mříže a mohla normálně žít, všechna ta nenávist odešla a zrodil se nový člověk. Našla si práci tady ve škole. Nechce nic víc než normálně žít a být šťastná.

 

Zpět

Kontakt

Welcome in San Francisco RPG

 

HLÁSENIE

 

KAŽDÝ JE POVINNÝ ZAPÍSAŤ SA NA JEDEN PREDMET! Predmety na ktoré sa môžete zapísať: Angličtina, Informatika, Varenie, Psychológia, Matematika, Chémia, Nemčina, Telesná výchova