Giselle Karen Moore

23.05.2015 22:05

HRÁČ: Alisha

JMÉNO: Giselle Karen Moore

DATUM NAROZENÍ: 1.3.1992 

VĚK: 23 let

DŮM: číslo 22

VZHLED POSTAVY: Giselle Karen Moore je poněkud vyšší postavy, než obvykle bývají její vrstevníci. Je štíhlá jako proutek, avšak na pažích se jí jasně rýsují pevné svaly. Má velká tmavozelená kukadla, která vidí vše pozitivně. Pleť, bílá jako stěna, lehce kontrastuje s jejími krvavě rudými rty. Dolní ret má plnější, než ten horní. Její mírně zvlněné vlasy jsou zbarveny do sytě zrzavé barvy, sem tam s nádechem do hněda. Dosahují délky zhruba do půli zad. Nejčastěji jí uvidíte v kalhotech, ale někdy ji lze zastihnout i v kratičké minisukni. Jako barvu oblečení volí spíše tmavší odstíny. Na pravé ruce nosí vždy, den co den, stříbrné náramkové hodinky a malý stříbrný prstýnek. Na levé pak zářící zelený prsten a pár kožených náramků. 

POVAHA POSTAVY: Giselle Karen Moore je optimistické povahy. Stále se směje a má radost ze života. Kouká na věci s nadhledem a a je vždy otevřena novým myšlenkám. Nesnese nespravedlnost, ta jediná ji snad pořádně zvedne ze židle. Je velmi tolerantní vůči ostatním a také velmi chápavá. Miluje, když může ostatním pomáhat nebo s čímkoliv poradit. Je velkým milovníkem běhání a sportu vůbec, má ale ráda i čtení, nad kterým denně stráví několik hodin. Její slabou stránkou však je, že se neumí hádat.

HISTORIE: Její matka, jež byla původem z Německa, prodávala ve stánku s občerstvením, kde jí Giselle mnohdy jako malé dítě pomáhala. Odmala vyrůstala s jejím starším bratrem, který byl v jejím dětství jejím nejlepším přítelem. Giselle se totiž nikdy moc nezapojovala do kolektivu. Její otec zemřel při automobilové nehodě, když byla ještě malá, takže si ho téměř nepamatuje. Ačkoliv se Giselle děsí, že se jí to stane také, každý den sedá za volant a jezdí nepovolenou rychlostí i přes červená světlýlka na křižovatce. I přes veškeré finanční problémy úspěšně vystudovala a vrhla se do cestování po světě, avšak problémy s financemi jí stále provázely. Pomáhala všude, kde to šlo, často i za směšné finanční obnosy. Většinu svého života zatím strávila právě cestováním, díky čemuž také získala ohromné jazykové zkušenosti. Jednoho dne se rozhodla usadit a zavítala do San Francisca, kde se jí nabídla výborná pracovní příležitost, které by bylo škoda se nechytnout.

Zpět

Kontakt

Welcome in San Francisco RPG

 

HLÁSENIE

 

KAŽDÝ JE POVINNÝ ZAPÍSAŤ SA NA JEDEN PREDMET! Predmety na ktoré sa môžete zapísať: Angličtina, Informatika, Varenie, Psychológia, Matematika, Chémia, Nemčina, Telesná výchova