Ashley Reynolds

23.05.2015 21:51

HRÁČ: Tina 

JMÉNO: Ashley Reynolds

DATUM NAROZENÍ: 13.3.1997

VĚK: 18 let

DŮM: číslo 21

VZHLED POSTAVY: Ashley vlastní krásné světle hnědounké oči, které často zvýrazňuje černou tužkou na víčku. Její líčení není až tak výrazné, používá světlý make-up, jemné linky, tvářenku a čas od času korektor, taky nezapomíná na jemňoučkou rtěnku, která je většinou růžové až fialovounké barvy, nevynechá ani tmavě červenou. Naopak je to ale u oblíkání, tam Ashley kombinuje všechny různé kousky, barvy, potisky a taky různé flitry. Ashley taky vlastní tetování na levém boku břicha, které je ve tvaru malého obrysu srdíčka.

POVAHA POSTAVY: Ashley je velký dobrák, když může pomoct, ráda to udělá. Naopak v situacích, které se týkají urážek, ponižování a jiných ošklivostí je Ashley velice výbušná. Když jí někdo zalže jednou, už nikdy by mu znovu nevěřila. Ale i Ashley, jako ostatní lidi na světě umí manipulovat s lidmi a donutit je něco udělat. Na první pohled se zdá být milá, ne moc aktivní a uzavřená do sebe, ale umí být taky drzá, sprostá a když chce umí si i pořádně užívat. I když pochází z vcelku bohaté rodiny, nedává to najevo zlatými řetězy na krku a prstýnky většími než je její ruka. V tomto ohledu je mlčenlivá a vcelku nerada mluví o své rodině, jelikož nechce, aby si o ní lidi mysleli že je jen rozmazlený fracek.

HISTORIE: Ashley pochází z Texasu, její otec bydlel však v San Franciscu od jejích 2 let, takže s ním neměla a dosud nemá moc pevný vztah. Její rodina byla vcelku bohatá vždycky, ale když její táta odjel a pracoval v San Franciscu zbohatli o mnoho víc. Dům v Texasu prodali a přestěhovali se do většího a prostornějšího domu do San Francisca, v té době se taky Ashley narodil bratr Ashton. Když Ashley bylo 10, jemu byly teprve 3. V San Franciscu jejich rodina bydlí doteď, ale Ashley se ve svých 15 odstěhovala do vlastního menšího domku, kde už je něco přes rok. 

Zpět

Kontakt

Welcome in San Francisco RPG

 

HLÁSENIE

 

KAŽDÝ JE POVINNÝ ZAPÍSAŤ SA NA JEDEN PREDMET! Predmety na ktoré sa môžete zapísať: Angličtina, Informatika, Varenie, Psychológia, Matematika, Chémia, Nemčina, Telesná výchova