Alison L. Sweet

17.05.2015 19:29

HRÁČ: PeTka

JMÉNO: Alison Lacey Sweet

DATUM NAROZENÍ: 16.7.1999

VĚK: 15 let

DŮM: dům 15

VZHLED POSTAVY: Alisoniny vlasy vždycky zdobí dva culíky, ať už zapletené nebo ne. Ofinu mívá sepnutou sponkami a na nose nasazené brýle. Je drobná, měří sotva 157 centimetrů. I přes bohatství své matky nosívá zásadně oblečení z obchoďáku a nikdy nenakoupila nic, co přesáhlo 50 dolarů.

POVAHA POSTAVY: Ali patří mezi chytré a nespolečenské osůbky. Je to ta, která sedává ve třídě vpředu a stále se hlásí. Miluje zpěv, ale stydí se, proto si obvykle jenom tiše pobrukuje někde v koutě. Je tichá a klidná, většinou vyrovnaná, jediné, co ji vždy dokáže rozhodit, je telefonát od mámy. Pokud na ni někdo promluví, má za to, že chce jen domácí úkol, projekt nebo doučování. Je hrozně nedůvěřivá.

HISTORIEAlison se narodila trošku jako nehoda svojí slavné matce návrhářce, která ji vychovávala sama, protože Lisin otec zemřel. Ali odmalička toužila po tom, stát se návrhářkou, je i docela talentovaná, ale máma ji v tom vůbec nepodporuje a prakticky ji nutí se v jednom kuse učit. Lis zatím nemá žádné přátele, protože se vždycky učila doma, aby mohla s mámou cestovat. Teď, když musí nastoupit na střední, ji mamka šoupla sem k vychovatelce, protože s ní nemůže zůstat na jednom místě.

ZAJÍMAVOSTPřestože její matka založila jednu z nejslavnějších světových značek - ISweet - Alison se nikdy jako její dcera veřejnosti neukázala. Nestála o pozornost. Nerada vybočuje, proto nenosí oblečení z jejích kolekcí, kterých má doma tuny, samozřejmě originály.

Zpět

Kontakt

Welcome in San Francisco RPG

 

HLÁSENIE

 

KAŽDÝ JE POVINNÝ ZAPÍSAŤ SA NA JEDEN PREDMET! Predmety na ktoré sa môžete zapísať: Angličtina, Informatika, Varenie, Psychológia, Matematika, Chémia, Nemčina, Telesná výchova