Alice Vulcano

23.05.2015 20:53

HRÁČ: Ivein

JMÉNO: Alice Vulcano

DATUM NAROZENÍ: 18.9.1998

VĚK: 16 let

DŮM: číslo 18

VZHLED POSTAVY: Alice má výrazné hnědé oči a kaštanové rovné vlasy, které ráda nosí volně rozpuštěné. Má na rtu malou jizvičku když se ve třech letech omylem zranila o tátův kapesní nožík. Je hubené postavy a měří 168 centimetrů. Ráda nosí uplé tmavě modré džíny a dámské černé tričko skupiny Linkin Park. Také ráda nosí koženou bundu a černé plátěnné tenisky. Nikdy by si na sebe nevzala nic růžového nebo sitě oranžového. Má řetízek s přívěskem malé stříbrné sovy s tmavě zelenými kamínky namísto očí který nikdy nesundavá.

POVAHA POSTAVY: Na první pohled vypadá Alice jako menší průšvihářka a drsňačka. Do jisté míry je to také pravda, ale když jí lidé lépe poznají všimnou si, že je docela milá a má starost o své blízké. Je to spíše uzavřená osobnost a ráda se občas popere. Nemá ráda, když se do ní někdo naváží, a když je naštvaná, snaží se uklidnit rockovou a metalovou hudbou. Miluje fantasy knížky, kde je smíchaná řecká a římská mitologie se současností. Má velice ráda zpěv, ale nějak se o tom nezmiňuje. Ve škole je jedna z těch, kteří sedí v zadních lavicích a hledí si svého.

HISTORIE: Alice jako malá bydlela se svou matkou Lilly Vulcano na Long Islandu, ale poté její matka dostala novou práci poblíž San Francisca. Otce bohužel nikdy nepoznala, matka se však nedávno provdala za profesora biologie Jasona Ewanse. Nikdy zrovna moc necestovaly, protože na to neměly peníze, ale to na Long Islandu nevadilo. Po přestěhování jezdila Alice na léto zpět na Long Islands ke své tetě, od které dostala svůj řetízek se sovou.

ZAJÍMAVOST: Má na levém předloktí vytetovaný Poseidonův trojzubec, kvůli své závislosti na řecké a římské mitologii a knihách o polobožském dítěti Poseidóna.

Zpět

Kontakt

Welcome in San Francisco RPG

 

HLÁSENIE

 

KAŽDÝ JE POVINNÝ ZAPÍSAŤ SA NA JEDEN PREDMET! Predmety na ktoré sa môžete zapísať: Angličtina, Informatika, Varenie, Psychológia, Matematika, Chémia, Nemčina, Telesná výchova