Matthew Davies

13.05.2015 18:38

HRÁČ: Matt

JMÉNO: Matthew Davies

DATUM NAROZENÍ: 05.10.1997

VĚK: 17 let

DŮM: číslo 10

VZHLED POSTAVY: Matt je ke svému věku vyšší, sportovní postavy. Obličej je oválný, pod tmavým obočím se schovávají dvě tmavě hnědé oči, ve kterých téměř vždy pohrávají jiskřičky ať již nadšení nebo jako předzvěst nějaké neplechy. Spíše druhá možnost v různém měřítku. Od téměř nepatrných neplech až po skutečně rozsáhlé plány. Vlasy má trochu delší, což vůbec není na škodu. Nosí je upravené, směrem nahoru, tedy za předpokladu, že se mu je podaří zkrotit. Nepovažuje se za toho, jenž by přehnaně pečoval o svůj vzhled a zaobíral se každým detailem. Co se obličeje dále týká, tvoří ho i širší, krátký nos. Nakonec pak plné, leč nikterak výrazné rty, na kterých téměř vždy pohrává drzý úsměv. Vesměs nosí volnější věci tmavších a nenápadných barev. Ovšem co by si nevzal nejspíše nikdy je smoking či pouze sako. Na takovéto věci ho neužije.

POVAHA POSTAVY: Za každé situace se snaží udržet si chladnou hlavu a uvažovat pokud možno rozumně. I když ne vždy se jeho záměr setká s kýženým výsledkem, ale to už zacházíme poněkud jinam. Než se do něčeho pustí, vše si napřed do podrobností naplánuje, aby nedošlo k žádnému omylu či kolizi. Ne, musí mít všechno perfektní. Absolutně nepředstavitelné by pro něj byla jediná skulina v plánu, která by mohla mít nedozírné následky. Ano, občas přehání, ale je to jeho pohled na věc. Co však je občasnou výjimkou, tak se stává, že se do nějaké akce vrhne po hlavě či zareaguje nepředvídatelně. Toto však není příliš častým jevem. Celkem snadno navazuje známosti díky své přátelské a otevřené povaze. Paranoidní? To je možná také, ale jen ve výjimečných situacích, ne však pravidelně. Není-li to nezbytně nutné, do boje se nepouští. Avšak když už by měl nastat, dokáže se prát vskutku prvotřídně. Miluje společnost něžného pohlaví, ačkoli žádný extra velký playboy není. Má jisté osobní kouzlo, které působí zaručeně. Nadšení pro trvalý vztah byste však u něj hledali jen marně. Na to si je sám sebou příliš jistý a nechce se vázat, ačkoli, kdo ví. Nemá rád povrchní lidi, kteří si myslí, že jsou nejlepší a všechno ví. Pokud mu však dotyčný dokáže, že je to pravda, pak se od Matta dočká čestného uznání. Vyloženě nemá rád, když mu někdo oponuje či se s ním dokonce pustí do hádky. V některých situacích se může zdát apatický, ale jedná se o klam. Vnitřně vše prožívá dosti silně. Své emoce však dokáže udržet na uzdě a příliš je neprojevuje, nemá to zapotřebí. Když mu někdo ublíží, pamatuje si to ještě hodně dlouho. Nemá rád rychlé změny, raději ke všemu přistupuje s rozmyslem a potřebnou dávkou soustředění. Není příliš nadšený, pokud se musí pro nějakou věc rozhodnout okamžitě, jen tak z fleku. Přátelé, těch měl poměrně dost. Dokázal si najít ty pravé, se kterými uzavíral pravá přátelství, která se jen tak neztratí, ať už by byli od sebe jakkoliv daleko. Jedná se o tvora velmi společenského, takže skoro pořád potřebuje něčí přítomnost. Je však také zastáncem toho názoru, že každý potřebuje určitý čas, kdy může být pouze sám a věnovat se vlastní činnosti či jen tak v klidu přemýšlet. Zkrátka se snaží se všemi vycházet po dobrém, je-li to možné.

HISTORIE: Matt a jeho sestra se narodili ve městě Espoo, ležícím na jižním pobřeží Finska poblíž Helsinek. Sic je to kraj vzdálený, avšak jejich rodiče pocházeli z Ameriky, ve Finsku pouze trávily poněkud delší dovolenou. Dětství prožívali asi jako všichni sourozenci, škádlení a další naschvály byly na denním pořádku. Nikdy si však nemohli stěžovat na to, že by je rodiče zanedbávali. Byla to typická, šťastná rodina. Až do svých patnácti let byl Matt klidným a vzorným dítětem, jaké by si každý rodič přál. Ve škole nijak nevynikal, ale také nebyl nejhorší. Jednoduše se držel zlatého středu a všichni byli spokojení. Vše se změnilo až poté, co se přestěhovali zpátky do Ameriky.Což znamenalo začít na nové škole, bohužel dostal se do party, která nebyla na škole zrovna nejvyhlášenější. Sešel se ten typ lidí, kteří celé dny neměli nic jiného na práci, než se jen bavit a užívat si života. Sice se snažil jakž takž se udržet, ale nebylo to nic platné, vliv přátel byl silnější. Před rodiči se však tvářil, že je vše v naprostém pořádku. Když ho však po pár měsících z prvního ročníku vyhodili, musela všechna přetvářka stranou a vyjít s pravdou ven. Kupodivu však rodiče nad Mattem nezlomili hůl, ba naopak. Poslali ho na novou školu, kde by se snad mohl zklidnit a začít znovu. Avšak.. udála se ještě jedna změna. Rodiče nechala Matta a jeho sestru žít samotné s tím, že se už o sebe dokážou postarat. Sami bydlí jen o pár bloků dál.

Zpět

Kontakt

Welcome in San Francisco RPG

 

HLÁSENIE

 

KAŽDÝ JE POVINNÝ ZAPÍSAŤ SA NA JEDEN PREDMET! Predmety na ktoré sa môžete zapísať: Angličtina, Informatika, Varenie, Psychológia, Matematika, Chémia, Nemčina, Telesná výchova