Faye Emily Sommers

05.05.2015 14:21

HRÁČ: Faye

JMÉNO: Faye Emily Sommers

DATUM NAROZENÍ: 04.05.1998

DŮM: číslo 5

VZHLED POSTAVY: Faye má hnědé lehce nakudrnatělé vlasy. Ráda nosí drdoly, ale nenosí je furt. Má velkou zálibu v retro. Ale ne oblečení. Takže vzhledově zapadá mezi ostatní. Ráda nosí kožené bundy a jeanovinu. Může být furt v šortkách. A miluje tílka, ale většinou přes ně něco nosí. Není nijak zvlášť vysoká, ale rozhodně ne malá. Jedna její vada je, že má dost velkou pihu na krku. Každý jí podle ní pozná. Ale její rodiče vždycky říkali, že je to piha krásy. Ale jsou to rodiče. Alespoň jí z ní nerostou chlupy a není nijak zvláštní. Taky má trošku kostnaté prsty. Jsou hubené a jsou jí tak trošku vidět klouby. Víc než by chtěla. Je štíhlá a to dost. Od babiček slyší pořád ty narážky, že bych měl víc jíst. Jo a pořád nosí náramek pro štěstí se safírovým vlkem jako přívěšek. Prostě jen tak pro štěstí, aby jí pořád připomínal její kamarádku Katie z Evropy. Konkrétně Irska. Sundavá ho jen do sprchy. A má fakt sexy velký hnědý oči.

POVAHA POSTAVY: Faye je ulítlá na retro. Má psací stroj, gramofon a černobílý jednorázový foťák, ale dělá super fotky. Taky miluje muziku. Konkrétně Techno, dubstep: Swedish House Mafia, Ellie Goulding, ale i klasiky si poslechne. Má vlastně ráda všechny druhy hudby. Snad kromě dechovky. Má u sebe pořád sluchátka. Taky dost píše. Hlavně Sci-Fi, Fantasy, Fanfikce atd...Je strašný knihomol. Ať se jí zeptáte na jakoukoli klasiku nebo pořádný fantasy, pravděpodobně to četla. Má ráda sestry Bronteovi. Je společenská, přátelská, ale její největší vada je, že musí pít kafe. Nepije skoro nic jiného. Teda kromě limonád. A jí strašně nezdravě. Ráda se opíjí, ale není alkoholik. Teda ne moc. Ráda se válí na pláži a dělá prostě takový ty teenagerský věci. Jako každý v San Franciscu.

HISTORIEFaye se narodila v Roxboro v Severní Karolíně. Do San Francisca se přestěhovala ve svých 5 letech. Její rodiče si koupily krásnou malou vilu. Ale hned vedle ní bydlel jeden strašně otravný kluk. Furt jí sleduje, prostě stalker, ale naštěstí spolu nechodí do školy ani na žádné jiné aktivity. Po pár letech se jim ale přestala vila líbit, tak se přestěhovali do jednoho z řadových domků. Vyrostla úplně normálně. Už od malička má jednu dobrou kamarádku. Ve škole vždycky byla dvojkařka. A pořád je. Snad ze všeho vždycky dostane 2. I když se strašně snaží, ale i když se fláká, prostě furt jen 2. A od svých 14 let je závislá na bílé čokoládě. Chce jít na vysokou pro spisovatele, ale ne moc daleko. Protože fakt hrozně miluje svoje přátele.

 

 

Zpět

Kontakt

Welcome in San Francisco RPG

 

HLÁSENIE

 

KAŽDÝ JE POVINNÝ ZAPÍSAŤ SA NA JEDEN PREDMET! Predmety na ktoré sa môžete zapísať: Angličtina, Informatika, Varenie, Psychológia, Matematika, Chémia, Nemčina, Telesná výchova