Faith Toretto

02.05.2015 18:13

 HRÁČ: Natty

JMÉNO: Faith Toretto

DATUM NAROZENÍ: 14.06.1997

DŮM: číslo 4

VZHLED POSTAVYFaith je drobnější postavy, ale přesto jí to nijak nevadí, spíše je za to vděčná. Má dlouhé tmavo-hnědé vlasy končící těsně pod prsy, které si obvykle žehlí nebo si je kulmuje, což jí sluší více. Má plné narůžovělé rty, které si obvykle přetře leskem na rty nebo rudě červenou rtěnku, podle příležitosti, jinak se moc nelíčí, nepotřebuje to. Její oči, jsou zbarvené do čokoládově hnědé barvy, takže nejsou ničím moc významné. Má vysportovanou postavu, protože skoro každý týden chodí do posilovny, aby na sobě trošku zapracovala. Obvykle nosí tílka, které odhalují kousek jejího břicha a k tomu upnuté džíny, nebo kraťasy. Většinou se obouvá do tenisek značky converse, ale proti botám na podpatku nic nemá.

POVAHA POSTAVYFaith má nepopsatelnou povahu, což jí dělá výjimečnější než kohokoliv jiného. Jednu chvíli je na vás milá, usměvavá a ochotná vám pomoci ve všech situacích, ale i ona má svou temnější, stránku kterou dává většinou dost najevo. Ale přeci nikdo není dokonalý, ani ne ona. Její zlou stránkou je to, že dokáže v jednu chvíli vybuchnout z nepochopitelných důvodů, naštvat se jen tak a je velice tvrdohlavá, takže se dokáže s někým hádat i hodiny a hodiny, i když ví, že třeba nemá pravdu.

HISTORIEFaith pochází z rodiny, která bydlela v Los Angeles, taktéž ve městě pod názvem 'Město Andělů'. Byla na zdejší škole mezi oblíbenými studenty, takže ovšem musela patřit do oblíbené party. Ale jednou byla na párty, kterou pořádal oblíbený fotbalista Brad. Na párty bylo vše co k pořádné párty patří, a to drogy, cigarety a samozřejmě drahý alkohol, kterým se ani zdaleka nešetřilo. Faith byla pod vlivem mocného alkoholu, a tak si sundala oblečení a zůstala tak jen ve svém spodním prádle a zašla za Bradem, se kterým tančila takový odvážnější tanec, ale to nevěděla, že je někdo nahrává a poté druhý den to vyvěsí na všechny sociální sítě. Její matka z toho byla nešťastná, ale také naštvaná a tak se rozhodla vzít svou nevychovanou dceru Faith, pryč z města. Usoudila totiž, že jí tohle město kazí, a tak se ihned druhý den i přes omlouvání se a přemlouvání Faith, přestěhovali do města San Francisco, kde začali svůj život od znova. Její otec tam zůstal protože řídí jednu velkou důležitou firmu, takže odjet nemohl.

ZAJÍMAVOSTFaith má na levém zápěstí vytetované slovo: Forever Young. Miluje zmrzlinu, s příchutí červeného pomeranče a višně. Má ráda všechny zvířata, krom pavouků, hadů a všelijakého hmyzu.

 

Zpět

Kontakt

Welcome in San Francisco RPG

 

HLÁSENIE

 

KAŽDÝ JE POVINNÝ ZAPÍSAŤ SA NA JEDEN PREDMET! Predmety na ktoré sa môžete zapísať: Angličtina, Informatika, Varenie, Psychológia, Matematika, Chémia, Nemčina, Telesná výchova