Emily Owens

17.05.2015 12:47

HRÁČ: Péťa

JMÉNO: Emily Owens

DATUM NAROZENÍ: 09.06.1998

VĚK: 16 let

DŮM: číslo 12

VZHLED POSTAVY: Emily je přírodní tmavá blondýnka, ale byla už brunetka, zrzka, černovláska, červenovláska, je plná překvapení, nebojí se změny. Její malý roztomilý nosánek je na ní to nejroztomilejší, hned za ním jsou její přírodně růžové rty a jasné modré oči. Ráda nosí podpatky. Její officiální outfit se většinou skládá z trika, legín/džínů a bot na podpatku. Neodmítne ale ani tenisky. Nenosí sukni ale nosí šaty.

POVAHA POSTAVYEmily je milá a hodná, někdy až moc. Kvůli svým kamarádům by se rozkrájela. Dělá pro ně první poslední a na sebe ani moc nemyslí. Umí se zastat kamaráda, ale i nepřítele. Není pomstychtivá, radši se doma vyřve než aby plánovala pomstu. Miluje zvířátka a nejvíc ty malinký a roztomilý. Štěňátka zlatého retrívra rozhodně vedou. Už od 15 maluje. Maluje vše - portréty, celé fotky.. Ráda zpívá a moc dobře. Objevila v sobě spisovatelku. Píše povídky, básničky.

HISTORIEEmily byla vždy hodná holkam v 15 letech se seznámila se starším klukem. Byl od 7 let starší (bylo mu 22) ale byl na ní moc hodný a ona s ním byla šťastná. Slíbil jí, že se sexem počká, kvůli jejímu věku. Ona mu věřila. Jeden večer se spolu koukaly na televizi a ona usnula, on toho využil a svázal jí ruce, jelikož má tvrdý spánek nijak moc to necítila, a znásilnil ji. Probudilo ji to, ale nemohla nic dělat. Otěhotněla a toho kluka už nikdy neviděla. Chvíli jak se to dozvěděla vyváděla, ale pak se rozhodla si ho nechat i její rodiče se s tím smířili, prostě nechtějí brát život někomu kdo muže mít krásný život. V 9. měsíci těhotenství si jí ten její bývalý přítel našel ve škole a shodil ji z těch školních kamenných schodech. Em potratila. Musela okamžitě do porodnice a rodit. Své dítě porodila, narodilo se sice mrtvé, ale narodilo se. Emily si ho poprvé a naposled pochovala. Týden ležela doma, nechodila do školy. Nemohla se z toho zotavit. Nemohla tam dál být. S lidmi, co to věděli. Nechtěla zapomenout, chtěla jen na to přestat myslet. Odstěhovali se do San Francisca. Tohle vše řekne jen opravdu přátelům, kterým opravdu věří. Neříká to lidem na potkání.

Zpět

Kontakt

Welcome in San Francisco RPG

 

HLÁSENIE

 

KAŽDÝ JE POVINNÝ ZAPÍSAŤ SA NA JEDEN PREDMET! Predmety na ktoré sa môžete zapísať: Angličtina, Informatika, Varenie, Psychológia, Matematika, Chémia, Nemčina, Telesná výchova