Elena Walker

13.05.2015 18:19

HRÁČ: Baru

JMÉNO: Elena Walker

DATUM NAROZENÍ: 03.04.1998

VĚK: 17 let

DŮM: číslo 9

VZHLED POSTAVY: Elena je střední až vyšší postavy. Mezi své druhy výškou ale zapadá. Oválný obličej doplňují plné světle růžové rty a velké modré oči. Světlé, ale stále tmavnoucí vlasy má husté, silné a dlouhé. Její postava je štíhlá, ale s pěknými ženskými křivkami. Většinou ji vidíte, jak si to vesele štráduje v černých legínách a obyčejných VANS černých botkách, což doplňuje různými tričky, většinou s roztomilým, obrázkovým vzorem, ráda ale nosí taky svetříky a mikinky, v zimě se vyžívá v zimních vzorech. Neustále se směje. Pořád dělá ksichty a největší radost jí dělá, když vykouzlí úsměv na tvářích druhých, což je vidět. Když jde sama městem, většinou má sluchátka v uších, to jí však ve veselosti nebrání. Líčí se velice přirozeně. Je to ten typ, co na sebe do školy hodí jen řasenku a je to, ale poslední dobou se zaměřuje i na linky. Její oblíbené líčení je spíše tmavších, hnědých odstínů - směsice hnědých, přirozených stínů. Rty nechává vždy přirozené.

POVAHA POSTAVY: Jak již bylo zmiňováno, Elena je veselá duše. To je ale většinou ve společnosti svých přátel. Když je sama, nezabrání se vážné tváři - její vážná tvář vypadá až přehnaně vážně, až smutně. To ale neznamená, že nemyslí na nic bláznivého. Je upřímná, láskyplná, odhodlaná, statečná. Za své přátele a rodinu by položila život. Je obětavá, tvrdohlavá a umí být i sobecká. Když si někdo dovolí na někoho z jejích přátel, má s ní co dělat. Je skvělá kamarádka a umí se zamilovat. Je milující a laskavá. Když se naštve, máte co dělat. Dokáže jí naštvat opakovaná ztřeštěnost (to zná určitě každý), ale nejvíc jí naštve člověk, který vám neustále opakuje svoji pravdu, i když ji nemá, i když musí uznat, že to také dokáže udělat.

HISTORIE: Elena se narodila v LA. Otce nikdy nepoznala. Má o dva roky mladšího bratra Jeremyho. S matkou chvíli žily v LA, pak navštívily i Londýn, ale nakonec objevily svůj domov v San Franciscu. Žila celkem spokojeně, i když jí vždy dělalo problém najít si pravé přátele. Doufá, že v SF někoho najde. Její mamka vždy nevydělávala moc, ale v tomto městě se jí začalo celkem dařit. Ta se také snaží v SF najít přítele a nový život.

Zpět

Kontakt

Welcome in San Francisco RPG

 

HLÁSENIE

 

KAŽDÝ JE POVINNÝ ZAPÍSAŤ SA NA JEDEN PREDMET! Predmety na ktoré sa môžete zapísať: Angličtina, Informatika, Varenie, Psychológia, Matematika, Chémia, Nemčina, Telesná výchova