Daniel Leonard Connor

15.05.2015 09:46

HRÁČ: LaDache

JMÉNO: Daniel Leonard Connor

DATUM NAROZENÍ: 08.06.1984

VĚK: 30 let

DŮM: číslo 2

PŘEDMĚTY: 

VZHLED POSTAVY: Daniel je vysoký, elegantní muž. Má od přírody hnědé vlasy, které si barví na černo. Tmavě hnědé oči, které se v pochmurném počasí zdají černé. Má atletickou postavu, na pravém rameni má vytetovanou lebku. Nejčastěji nosí černé tílko a džínové kraťasy. Výjimkou je práce kde nosí košili nebo sako. Nikdy nesundává prsten, který dostal v období dospívání od otce.

POVAHA POSTAVY: Většinou ho potkáte se sexy úsměvem a rukama v kapsách, je to pohodář. Ale ve své práci je přesný opak, je přísný a autoritativní. Pravdou je že ho čas od času nějaká studentka přitahuje, ale je si vědom toho co může a co ne. Často si se studenty povídá, rozvíjí učivo do detailů, snaží se vše důkladně vysvětlit. Ale požaduje 100% pozornost všech žáků. Nesnáší když je někdo drzý, sice si udrží klidnou tvář, ale do toho člověka je schopný rýpat ještě týden.

HISTORIE: Narodil se do početné rodiny o osmi členech. Byl ten nejstarší a tak se od něj očekávalo jen to nejlepší. I když se snažil nikdy nebyl podle představ rodičů, v osmnácti se poprvé zamiloval a svou první lásku si o dva roky později vzal. Vystudoval vysokou školu a chvíli učil na střední škole v Chicagu. Ale jeho manželství se rozpadlo a on se rozhodl přenechat manželce jejich společný dům, odstěhoval se do SF a začal učit na místní škole.

 

Zpět

Kontakt

Welcome in San Francisco RPG

 

HLÁSENIE

 

KAŽDÝ JE POVINNÝ ZAPÍSAŤ SA NA JEDEN PREDMET! Predmety na ktoré sa môžete zapísať: Angličtina, Informatika, Varenie, Psychológia, Matematika, Chémia, Nemčina, Telesná výchova